Simona Halep: A fost o saptamana wow pentru mine! Sunt cele mai bune momente din cariera mea

simona halep

Super Simona Halep a castigat turneul de la Doha, al 7-lea si cel mai important din cariera sportivei in varsta de 21 de ani, dupa ce a invins-o in finala pe nemtoaica Angelique Kerber, scor  2-0 (6-2 6-3).

Simona Halep a obtinut in urma perormantei de la Doha un cec in valoare de 441.000 de dolari si 900 de puncte, astfel ca, incepand de saptamana viitoare ea va face rocada in clasamentul WTA cu adversara din aceasta seara si va urca pe locul 9.

Citeste si: Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha dupa victoria 6-2, 6-3 in fata lui Kerber 

Halep (10 WTA) a invins 3 jucatoare de top 10 la Doha, pe Sara Errani (7 WTA), Agnieszka Radwanska (4 WTA) şi azi pe nemtoaica Angelique Kerber (9 WTA).

Simona a declarat imediat dupa meci ca: “Nu credeam ca pot castiga aici, am venit de la un turneu indoor, dar m-am adaptat foarte bine. Sunt cele mai bune momente din cariera mea.

A fost o săptamana wow pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu pe care l-am castigat. Eu ma bucur de fiecare moment pe teren, imi place tenisul si sa ma aflu aici”, a spus Halep.

Sursa foto: m.si.com