SIMONA HALEP a implinit 24 de ani! CAMPIOANA isi sarbatoreste anivesarea in CHINA

SIMONA HALEP implineste, duminica, 24 de ani si isi sarbatoreste ziua in China, acolo unde se pregateste pentru turneul de la Wuhan care incepe saptamana viitoare.

SIMONA HALEP a inceput tenisul la 4 ani, iar anul trecut a ajuns pe locul 2 WTA si a jucat finala de la Roland Garros, pierduta in fata rusoacei Maria Sarapova. Tot in 2014, SIMONA HALEP a invins-o fara drept de apel pe Serena Williams, la turneul campioanelor de la Singapore. In acest an a castigat 3 turnee.

Victoria in fata Serenei Williams reusita anul trecut este poate cea mai importanta din cariera SIMONEI HALEP, chiar daca tot in 2014 a ajuns in finala celebrului turneu de la Roland Garos, pe care a pierdut-o in fata rusoaicei Maria Sarapova.

Tatal sau, Stere Halep , povesteste ca SIMONA HALEP a avut inca de la 10 ani visul sa ajunga la Roland Garos, dupa ce cu 6 ani mai devreme incepea sa joace tenis la Constanta, sub indrumarea antrenorului Ion Stan.

Si pentru a arata cat talent are, SIMONA HALEP spunea la finalul anului trecut ca isi doreste sa castige un turneu de grand slem decat sa fie numarul 1 in ierarhia WTA, clasament condus de Serena Williams, o jucatoare mai in varsta cu 10 ani decat sportiva noastra. In 2014, SIMONA HALEP a reusit sa ajunga pe locul 2 WTA , pozitie pe care se afla si astazi. In acest an, a triumfat la trei turnee, in China, Dubai si la Indian Wells.

SIMONA HALEP s-a facut cunoscuta in lumea tenisului mondial inca de la varsta de 16 ani atunci cand a ajuns printre cele mai bune junioare din lume si s-a impus la Roland Garros, pe tabloul rezervat tinerelor jucatoare.

Pana acum in cariera, SIMONA HALEP a obtinut 11 titluri, dintre care 6 le-a castigat in 2013. Ea se poate lauda cu peste 10 milioane de dolari pe care i-a castigat in urma victoriilor de pe terenul de tenis. Ziua sa de nastere o gaseste SIMONA HALEP in China acolo unde se pregateste sa debuteze saptamana viitoare la turneul de la Wuhan.

Sursa foto: libertatea