SIMONA HALEP a pierdut FINALA de la ROLAND GARROS dupa un meci SENZATIONAL

SIMONA HALEP a pierdut, din pacate, finala de la ROLAND GARROS pe care a disputat-o in compania MARIEI SARAPOVA, sambata dupa amiaza in capitala Frantei. HALEP a jucat EXTRAORDINAR, insa experienta sportivei din Rusia a fost decisiva, SARAPOVA reusind sa-si treaca in palmares al doilea trofeu SUZANNE LENGLEN din cariera.

O FINALA care s-a jucat pe parcursul a trei ore si doua minute in care SIMONA HALEP a demonstrat inca o data de ce a reusit sa ajunga pe podiumul clasamentului WTA in mai putin de un an. CAMPIOANA noastra a reusit sa joace de la egal la egal cu MARIA SARAPOVA si in multe momente a pus-o in dificultate pe jucatoarea din Rusia.

Citeste si: SIMONA HALEP: Le multumesc tuturor, dar mai ales romanilor ! Va iubesc ! 

Din pacate, SIMONA HALEP a trebuit sa se recunoasca infranta in fata MARIEI SARAPOVA, experienta mult mai mare a rusoaicei dovedindu-se a fi decisiva in finalul setului 3. Meciul dintre HALEP si SARAPOVA a fost, de departe, cel mai spectaculos din acest an de la ROLAND GARROS, finala de pe arena “Philippe Chatrier” fiind prima, dupa o pauza de 13 ani, care a avut nevoie de set decisiv.

Citeste si: Finala Roland Garros: SIMONA HALEP vs MARIA SARAPOVA 4-6, 7-6, 4-6: Declaratii SIMONA HALEP

Precedenta finala de GRAND SLAM de la Paris care a ajuns in decisiv s-a jucat in 2001 intre americanca Jennifer Capriati si belgianca Kim Klijsters. 

MARIA SARAPOVA a castigat finala de la ROLAND GARROS dupa ce a trecut de SIMONA HALEP cu 6-4, 6-7, 6-4.

Sursa foto: sport.ro