Simona Halep a primit titlul de Maestru Emerit al Sportului

Simona Halep a fost premiata cu titlul de Maestru Emerit al Sportului de Ministerul Tineretului si Sportului datorita rezultatelor pe care le-a obtinut in ultimul timp. Ministrul Nicolae Banicioiu i-a inmanat Simonei Halep o placheta si o diploma care sa certifice noul „titlu” pe care Simona si l-a trecut in palmares.

“Prin decizia mea si a doamnei Tocala, doamna Simona Halep este de astazi maestru al sportului, la tenis”, a spus Banicioiu in cadrul conferintei de presa organizata de Ministerul Tineretului si Sportului la care a mai participat si George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis (FRT).

Citeste si: Giovani Becali: Cand joaca Simona Halep se face liniste in Pipera 

Simona Halep a afirmat ca este emotionata de primirea de care a avut parte in Romania si de sprijinul primit.

“Ma bucur ca pot sa le aduc bucurii romanilor prin realizarile mele. Va multumesc pentru tot si sper sa ma sustineti in continuare chiar daca vor fi momente mai dificile”, a adaugat Halep.

Simona Halep (numarul 7 WTA) a fost nevoita sa abandoneze din primul tur al turneului de la Dubai din cauza unor probleme medicale, insa sportiva in varsta de 22 de ani va reveni pe terenul de tenis la inceputul lunii martie, la Indian Wells.

Sursa foto: gandul.info