Simona Halep a recunoscut. Boala grea cu care se luptă încă din adolescență

Simona Halep este, fără nicio urmă de îndoială, cea mai bună jucătoare pe care România a oferit-o tenisului mondial. Multipla campioană originară din Constanța a făcut multe sacrificii pentru a ajunge și a se menține la nivelul la care se află în prezent.

Simona Halep a dezvăluit într-un documentar difuzat de Pro Tv un lucru pe care foarte puțină lume îl cunoștea. Simona a mărturisit că se confruntă cu o afecțiune medicală încă din adolescență. Campioana originară din Constanța a dezvăluit că are mai multe hernii de disc. Aceasta a mai mărturisit că problemele au de la vârsta de 17 ani, medicii spunându-i că este cea mai tânără pacientă diagnosticată vreodată cu hernie de disc.

”La 17 ani am avut prima problemă la spate și mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc”, a povestit Simona în cadrul documentarului „3 mm” difuzat de Pro TV. ”Am în jur de 4 hernii, nu sunt ușor de gestionat, din 2008 am făcut exerciții zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine mușchii de lângă coloana vertebrală ca să-mi țină discurile în aceeași linie”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a intrat în circuitul profesionist de tenis în anul 2006, pe când avea doar 15 ani, iar tragicul diagnostic a venit după doar doi ani.

Sursa foto: sport