Simona Halep a revenit în România! Noua regină de la Wimbledon, așteptată cu covorul roșu la Otopeni

Aeronava în care se află Simona Halep (nr. 7 WTA) a aterizat, luni, pe Aeroportul Henri Coandă București, sportiva urmând a fi întâmpinată de mai multe oficialități în Salonul Oficial. La aeroport se află și foștii mari jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac, transmite Mediafax.

Update: Discursul Simonei Halep:

„Nu o să mă repet, dar aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot sprijinul pe care l-am avut de când am început să joc tenis. De asemenea, tututor antrenorilor pe care i-am avut de la 4 ani și jumătate. Echipei mele, formată din oameni extrem de deosebiți. Le mulțumesc fanilor, tuturor oamenilor care îmi transmit gânduri bune.

Bineînțeles, există persoane speciale în viața mea. Doamna Virginia Ruzici a fost alături de mine acum zece ani. A crezut că voi ajunge foarte sus. Darren Cahill, care m-a învățat să cred în mine, să cred că pot câștiga pe cele mai mari arene din lume. Domnului Țiriac îi mulțumesc pentru toate sfaturile acordate. Dure, mai puțin dure, m-au făcut să mă cred capabilă că o pot bate chiar și pe Serena într-o finală de Mare Șlem. De fiecare dată mă întorc cu drag în România!

Nu sunt multe țări care au șansa să aibă un teren de iarbă. E greu când ești copil să viseză că poți câștiga la Wimbledon. Sper să fie o inspirație pentru copilași. Să creadă în ei și să nu cedeze niciodată!”, a declarat Simona Halep.

Primăria Capitalei a anunțat că va organiza un eveniment în onoarea campioanei de la Wimbledon. Festivitatea este programată miercuri, de la ora 19:00, pe Arena Națională.

Știre inițială

Sportiva din Constanța a obținut o performanța uriașă la Wimbledon, reușind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Citește și: KLAUS IOHANNIS A DECORAT-O PE SIMONA HALEP CU ORDINUL NAȚIONAL ”STEAUA ROMÂNIEI” ÎN GRAD DE CAVALER

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina și Serena Williams.

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obținut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Simona Halep a fost așteptată în Salonul Oficial al aeroportului Henri Coandă și la revenirea de la Roland Garros, din 2018.

Sursa foto: sport