SIMONA HALEP a scapat de trei adversare puternice la ‘s-Hertogenbosch

SIMONA HALEP a aflat astazi, dupa victoria contra Govortsovei din primul tur al turneului WTA de la ‘s-Hertogenbosch, ca a scapat de trei adversare periculoase in drumul spre trofeu.

 SIMONA HALEP, numarul trei mondial, s-a calificat in turul secund al intrecerii batave dupa ce a invins-o in doua seturi pe Olga Govortsova, scor 7-5, 6-2. Simona a scapat si de trei rivale importante, favoritele numarul 2, 3 si 5 ale turneului fiind eliminate marti, scrie ziare.com. Astfel, slovaca Domninika Cibulkova, a doua favorita, a fost invinsa in trei seturi de Yaroslava Shvedova, scor 6-2, 3-6, 6-3. De asemenea, favorita cu numarul trei, canadianca Eugenie Bouchard, a pierdut tot in trei seturi intalnirea cu americanca Vania King, scor 2-6, 6-3, 6-3. In fine, cea de-a cincea favorita, Andrea Petkovic, a cedat greu, de asemenea in trei seturi, in fata Magdalenei Rybarikova, scor 6-4, 6-7, 7-5.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in turul doi al turneului de la ‘s-Hertogenbosch 

Singurele adversare demne de luat in seama ale SIMONEI HALEP la ‘s-Hertogenbosch care au ramas in competitie sunt Garbine Muguruza si Carla Suarez Navarro.

Citeste si: SIMONA HALEP, laudata de un expert in tenis

SIMONA HALEP a castigat in 2013 intrecerea de pe iarba olandeza si trebuie sa isi apere titlul