Simona Halep a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc! A încasat o sumă uriașă

Simona Halep s-a decis să șteargă toate amintirile scurtei căsnicii pe care a avut-o cu Toni Iuruc. Sportiva în vârstă de 31 de ani a profitat de timpul liber forțat de care dispune din cauza suspendării primite toamna trecută și, pe lângă călătoriile în destinații exotice, a hotărât să-și facă ordine și în viața personală.

Simona Halep și-a vândut vila din cartierul Primăverii în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc, scriu jurnaliștii de la ProSport. Sursa citată mai notează și faptul că noul proprietar al celei mai scumpe vile din cartierul bucureștean este acum Irina Guzu, nimeni alta decât fondatoarea grupului Duraziv.

În schimbul vilei, femeia de afaceri a scos din buzunar suma de cinci milioane de euro plus TVA. Proprietatea are un teren cu o suprafață măsurată de 398 mp și are regim de înălțime Subsol + Parter + Etaj + Mansardă, cu o suprafață construită la sol de 158 mp.

Simona Halep a căzut pe locul 25 al clasamentului mondial dar este, în continuare, cea mai bine poziționată jucătoare din România în acest top.

Sursa foto: Instagram