SIMONA HALEP, accidentata, a ratat calificarea in finala turneului de la WIMBLEDON

SIMONA HALEP, INFRANGERE, PROBA DE DUBLU, MECI, TORONTO, TENIS, DARIA GAVRILOVA

SIMONA HALEP (nr.3 WTA si cap de serie nr.3)  a intalnit-o, joi dupa-amiaza, pe canadianca EUGENIE BOUCHARD (nr.13 WTA si cap de serie nr.13) intr-o partida contand pentru semifinalele turneului de GRAND SLAM de la WIMBLEDON. ACCIDENTATA in primul set, SIMONA a ratat calificarea in ultimul act al turneului londonez cedand in doua seturi, 6-7 (5-7), 2-6.

La scorul 2-2 la ghemuri in primul set, SIMONA HALEP a solicita interventia medicului din cauza problemelor pe care sportiva noastra le are la glezna piciorului stang. In scurt timp, partida s-a reluat cu jucatoarea originara din Constanta purtand un bandaj vizibil.

In primul set s-a mers cap la cap pana la tie-break, unde canadianca s-a impus dupa ce, aflata in dificultate, a castigat un punct norocos cu ajutorul fileului. Au urmat alte trei mingii castigate, fata de numai unul al SIMONEI si BOUCHARD a castigat primul set, 7-6, impunandu-se cu 7-5 in tie-break.

CITESTE SI: WIMBLEDON 2014. PETRA KVITOVA a trecut de compatrioata Lucie Safarova si s-a calificat in finala

In cel de-al doilea set, problemele medicale si determinarea lui BOUCHARD au facut-o pe SIMONA HALEP sa faca cativa pasi inapoi si intr-un final sa cedeze, 2-6. EUGENIE BOUCHARD s-a calificat in finala turneului de GRAND SLAM de la WIMBLEDON unde va juca impotriva cehoaicei PETRA KVITOVA.

Sursa foto: wtatennis.com