Simona Halep – Alexandra Cadantu 2-0: Simona a castigat semifinala romaneasca de la Budapesta UPDATE

UPDATE: Simona Halep a castigat semifinala romaneasca din cadrul turneului WTA de la Budapesta invingand-o cu 2-0 (6-2, 7-6 ) la seturi pe Alexandra Cadantu. Simona va disputa a patra finala in acest an, dupa cele de la Roma, Nurnberg si s’-Hertongenbosch, sportiva romana urmand sa o intalneasca pe austriaca Meusburger care, la randul sau, a trecut in semifinale de sud-africanca Scheepers tot cu 2-0 (6-2, 6-2). 

Simona Halep si Alexandra Cadantu se vor afla fata in fata in prima semifinala a turneului WTA care se desfasoara in aceste zile la Budapesta. Cele doua sportive din Romania se vor lupta pentru un loc in finala turneului cu premii in valoare totala de 235 de mii de dolari.

Simona Halep si Alexandra Cadantu se intalnesc pentru a treia oara in cariera, Simo fiind favorita certa atat prin prisma rezultatelor obtinute in acest an, cat si gratie palmaresului direct.

Simona Halep s-a impus in ambele “directe” cu Alexandra Cadantu, 2-1 la Bucuresti in 2011 si 2-0 la Fes in 2012. In plus, Halep are doua turnee castigate in acest sezon, Nurnberg si s’-Hertongenbosch, si o alta finala la Roma.

Indiferent de calculele hartiei, cert este ca Romania va avea o reprezentanta in ultimul act al turneului de la Budapesta, acolo unde va intalni pe invingatoarea din cea de-a doua semifinala disputata de Scheepers si Meusburger.

 Meciul dintre Simona Halep si Alexandra Cadantu va incepe la ora 16.00 (ora Romaniei).

Sursa foto: exclusivenews.ro