SIMONA HALEP, AMENINTATA CU MOARTEA DE UN ADMIRATOR DEZAXAT

SIMONA HALEP a primit amenintari publice cu MOARTEA. Autorul este un danez care pana nu demult se declara cel mai mare fan al romancei. JESPER ANDREASSEN, pe numele sau, a cedat in momentul in care a citit o stire din presa romana despre o posibila nunta a SIMONEI HALEP.

Danezul, in varsta de 48 de ani, a postat o avalansa de mesaje injurioase la adresa numarului 3 WTA pe Twitter, totul culminand cu o amenintare cu moartea. “SIMONA HALEP, te voi distruge. Incearca iadul meu. Vei muri!”, a scris pe Twitter Jesper Andreassen.

CITESTE SI: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT in sferturi dupa ce a INVINS-O pe MUGURUZA

Nordicul a postat zeci de mesaje in cursul zilei de miercuri, jignind-o si amenintand-o pe sportiva din ROMANIA. Acesta sustine chiar ca are relatii la agentia antidoping si ii va face probleme lui SIMONA HALEP.

“SIMONA HALEP, iti e frica de agentia antidoping? Pentru ca stiu oameni de acolo. Cariera ta se va incheia in minim 4 ani.” Individul si-a sters dupa o zi cele mai multe dintre mesajele de amenintare, insa acestea au fost citite de sute de utilizatori ai platformei Twitter.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, INVINSA la dublu in primul tur al turneului WTA de la Stuttgart 

Sursa foto: sport.ro