SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER, ORA 17:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

Simona Halep va disputa astazi, de la ora 17:00, finala turneului WTA de la Doha, Qatar, romanca avand sansa ca de maine sa fie clasata pe locul 9 in ierarhia mondiala daca o va invinge pe nemtoaica Angelique Kerber.

Romanca Simona Halep, locul 10 WTA, joaca astazi contra lui Angelique Kerber, locul 9 WTA, in finala turneului de la Doha. Tenismena noastra are sansa ca de maine sa urce in ierarhia mondiala feminina daca va castiga acest turneu, al zecelea din circuitul WTA in care disputa finala. Pana acum, Halep a castigat sase din cele noua finale disputate, romanca impunandu-se din 2013 pana in prezent in toate finalele jucate.

Citeste si: SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA 7-5, 6-2 ! Romanca joaca finala la Doha 

Simona Halep, 22 de ani, a mai jucat o singura data in cariera contra nemtoaicei Angelique Kerber, in 2009, atunci cand cele doua jucatoare erau in circuitul ITF, romanca impunandu-se atunci chiar daca ocupa pozitia 228 WTA, iar adversa sa era mult mai bine clasata, pe locul 95.

Simona Halep si-a asigurat deja 220.200 de dolari si 585 de puncte WTA pentru calificarea in ultimul act al turneului de la Doha.

Sursa foto: gsp.ro