SIMONA HALEP are un ANTRENOR NOU – OFICIAL

Simona Halep are, incepand de luni, un nou antrenor, acesta fiind Victor Ionita, dupa cum informeaza Virginia Ruzici intr-un comunicat de presa remis luni presei. Ultima jucatoare de tenis pe care a pregatit-o Victor Ionita a fost Sorana Carstea, colega Simonei din echipa de Fed Cup a Romaniei.

Simona Halep si-a incheiat colaborarea cu tehnicianul belgian Wim Fissette la inceputul acestei luni dupa ce intelegerea contractuala dintre cei doi a expirat, campioana originara din Constanta nedorind sa o prelungeasca.

CITESTE SI: ESTE antrenorul SIMONEI HALEP sau MARIEI SARAPOVA? Fissette: Te va UCIDE! 

“Va aduc la cunostinta ca, incepand de astazi, echipa Simonei Halep pentru anul competitional 2015 a fost stabilita. Aceasta este formata din: Virginia Ruzici –  Manager, Victor Ionita – Antrenor, Theodor Cercel – Preparator fizic.

Incepind cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney si Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alatura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”, a fost anuntul Virginiei Ruzici, intr-un comunicat de presa.

Thomas Högstedt (50 de ani) este un fost jucator de tenis din Suedia. Acesta le-a pregatit pe Caroline Wozniacki, Maria Sarapova si Li Na. De asemenea, l-a antrenat si pe Tommy Haas in perioada in care germanul se afla in top 10 ATP.

Cel mai bun loc ocupat  de Hogstedt in cariera sa de jucator a fost in septembrie 1983, pozitia 38.

Sursa foto: sptfm.ro