SIMONA HALEP beneficiaza de un culoar favorabil la ROLAND GARROS

TRAGEREA la SORTI a partidelor de pe tabloul principal al turneului de GRAND SLAM de la ROLAND GARROS a fost una buna pentru sportivii din ROMANIA. Astfel, SIMONA HALEP, jucatorea de care se leaga cele mai mari sperante ale noastre, va avea un culoar FAVORABIL catre fazele finale ale competitiei gazduite de capitala Frantei.

SIMONA HALEP (nr 4 WTA) o va intalni in primul tur al ROLAND GARROS-ului pe rusoaica Alisa Kleybanova (nr 85 WTA). Cele doua jucatoare s-au mai intalnit in doua randuri in WTA, SIMONA HALEP castigand ambele partide cu 2-0 la seturi, la Australian Open 2011 si Moscova 2013. Niciunul din cele doua jocuri nu s-au disputat pe zgura. Romanca se afla pe aceeasi parte de tablou cu Na Li si Petra Kvitova. Pe ultima o poate intalni in sferturi. ALEXANDRA CADANTU va intalni o jucatoare venita din calificari, la fel ca si SORANA CIRSTEA. SORANA a avut parte de o tragere la sorti favorabila, astfel ca Roland Garros-ul ar putea insemna un nou inceput. Daca trece de turul 1, Sorana va juca cu brazilianca Pereira sau thailandeza Kumkhum, iar in turul 3 ar avea o intalnire cu Jelena Jankovic.

Citeste si: SIMONA HALEP este oficial pe locul 4 al clasamentului WTA 

Cea mai dificila adversara a primit-o MONICA NICULESCU, care o va infrunta pe Kaia Kanepi.

Posibilii adversari ai SIMONEI HALEP spre finala: Turul 2: Barbora Zahlavova Strycova (Cehia); turul 3: Klara Koukalova; optimi: Sloane Stephens / Ekaterina Makarova; sferturi: Ana Ivanovic / Petra Kvitova; semifinale: Na Li / Jelena Jankovic, Caroline Wozniacki / Sara Errani.

Citeste si: SIMONA HALEP, prinsa la mijloc in SCANDALUL dintre primul antrenor si parintii sai 

VICTOR HANESCU (82 ATP) il va infrunta pe francezul Gael Monfils (24 ATP) in primul tur la ROLAND GARROS. Cei doi au mai jucat in alte patru ocazii, scorul intalnirilor directe fiind egal, 2-2. Ultima disputa a avut loc la Stuttgart, in 2011, si a fost castigata de VICTOR HANESCU. Invingatorul va avea o misiune ceva mai lejera in turul secund, un meci cu germanul Struff sau francezul Olivetti, iar in turul 3 ar aparea pe traseu Fabio Fognini.

Sursa foto: wtatennis.com