SIMONA HALEP, CALIFICARE FULGER in FINALA TURNEULUI de la MADRID

SIMONA HALEP (locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu SAMANTHA STOSUR (23 WTA), calificandu-se in ultimul act al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid in numai 50 de minute. 

SIMONA HALEP a dat cateva semne de nervozitate la inceputul meciului, in care a izbit cu racheta de suprafata de joc inca din game-ul al treilea, insa acest s-a dovedit a fi un moment de descatusare. De la 2-1 pentru SAMANTHA STOSUR, SIMONA HALEP a jucat perfect, a castigat cinci game-uri la rand in primul set si s-a impus cu 6-2 in doar 28 de minute.

SIMONA HALEP a avut un serviciu foarte precis (procentaj de 80% pe primul serviciu in primul set) si un joc defensiv la inaltime. De altfel, SIMONA HALEP a fortat-o pe SAMANTHA STOSUR sa comita 15 greseli in primul set, in timp ce ea a gresit de doar patru ori. Jocul fexceptional al SIMONEI HALEP a continuat si in setul secund, cand sportiva noastra nu i-a dat nicio sansa SAMANTHEI STOSUR.

SIMONA HALEP a incheiat uluitor setul secund, cu 6 game-uri din 6 posibile si un total de 11 game-uri castigate la rand. In finala de sambata, SIMONA HALEP o va intalni pe slovaca DOMINIKA CIBULKOVA, locul 38 WTA, meciul urmand sa inceapa de la ora 19:00.

Sursa foto: sport