SIMONA HALEP: Cine este ADVERSARA tenismenei romance in optimile de la Wimbledon

SIMONA HALEP se va intalni, marti, in optimile de finala de la Wimbledon, cu ZARINA DIYAS (20 de ani), o sportiva din Kazakhstan. Nu este prima intalnire dintre cele doua, in acest an Simona invingand-o pe kazaha in turul 3 de la Australian Open cu 6-1, 6-4.

ZARINA DIYAS, locul 72 WTA in prezent, a disputat primul turneu ITF din cariera la Bratislava, in 2007. Un an mai tarziu a evoluat in primul turneu WTA al carierei, la Praga, si a castigat primul titlu, la Astana, scrie SportNews.ro.

Citeste si: SIMONA HALEP JOACA IN OPTIMI DE FINALA LA WIMBLEDON

In 2010, DIYAS a ajuns in sferturile de finala de la Moscova, insa a fost eliminata in primul tur la trei turnee si in calificari la patru turnee, inclusiv la Roland Garros.

Dupa un alt an in care a fost eliminată in primul tur si in calificari la mai multe turnee, inclusiv cele mari, kazaha a castigat titlul de la Bukhara.

In 2014, ZARINA DIYAS a debutat in turneele de Mare Slem. A ajuns in turul 3 la Melbourne si a fost eliminata in turul 1 la Roland Garros.

Jucatoarea din Kazakhstan este cea de-a patra adversara la rand pe care o intalneste SIMONA HALEP la Wimbledon si  care nu este in primele 70 clasate.

Citeste si: VESTE URIASA PENTRU SIMONA HALEP! ANUNTUL A FOST FACUT LUNI DIMINEATA!

Meciul dintre HALEP si DIYAS va fi marti, incepand cu ora 13.30, pe terenul 2.

Sursa foto: wtatennis.com