SIMONA HALEP. Cine este ADVERSARA tenismenei romance in sferturile de la Wimbledon

SIMONA HALEP o va intalni in sferturile de finala de la Wimbledon pe SABINE LISICKI, cel mai greu adversar de pana acum al romancei. Partida va debuta miercuri, cu incepere de la ora 14.00.

SABINE LISICKI ocupa locul 19 WTA si, la cei 24 de ani, are un serviciu devastator, chiar si cu 200 de kilometri pe ora!

Adversara SIMONEI HALEP se mai remarca prin loviturile cu mult topspin executate de pe ambele parti, insa are un defect care poate fi exploatat cu destula usurinta de SIMONA: nu-i place sa fie plimbata si greseste des, informeaza Fanatik.ro.

Citeste si: SIMONA HALEP JOACA MIERCURI, LA ORA 14, CU SABINE LISICKI IN SFERTURILE DE FINALA DE LA WIMBLEDON

In plus, tenismena noastra mai are un atu in fata nemtoaicei: antrenorul Wim Fissette, cel care anul trecut a dus-o pe LISICKI pana in finala Wimbledonului!

De cealalta parte, SABINE este antrenata de Martina Hingis, fost numar 1 mondial si detinatoare a cinci trofee de Grand Slam la simplu si zece la dublu si dublu mixt.

Un lucru mai putin stiut despre adversara SIMONEI HALEP de astazi, este ca LISICKI este alergica la iarba. Potrivit sursei citate, inaintea fiecarui meci ia un medicament care sa-i mai atenueze din simptome, in special stranutul.

SIMONA HALEP A TRECUT LEJER DE ZARINA DIYAS SI S-A CALIFICAT IN SFERTURILE DE LA WIMBLEDON

Sursa foto: fanatik.ro