SIMONA HALEP. Cine este EUGENIE BOUCHARD, adversara tenismenei romance in SEMIFINALA de la WIMBLEDON

SIMONA HALEP va juca astazi impotriva jucatoarei EUGENIE BOUCHARD IN SEMIFINALELE turneului de la Wimbledon, cu incepere de la ora 16:30.

SIMONA HALEP urmeaza sa o intalneasca astazi la ora 16:30 pe EUGENIE BOUCHARD, din Canada, in semifinalele turneului de la WIMBLEDON pe arena centrala de la All England Club.

In varsta de doar 20 de ani, EUGENIE BOUCHARD a incheiat anul 2013 pe locul 32 WTA, insa primele 6 luni ale lui 2014 au marcat o ascensiune fulminanta a celei care este acum numita “Minunea Canadei”. BOUCHARD a jucat semifinale la Australian Open si Roland Garros, urcand pe locul 13 al clasamentului mondial.

Citeste si: SIMONA HALEP, ridicata in slavi de presa internationala

Nascuta la Montreal, BOUCHARD a castigat turneul de la Wimbledon in 2012, insa la junioare, pentru ca in 2013 si 2014 sa se afirme in competitiile WTA. Cu un stil de joc foarte rapid, BOUCHARD este o sportiva extrem de imprevizibila si de agresiva, fiind nu o data remarcata pentru faptul ca isi alearga adeversarele pana la epuizare: “Nu este precum celelalte jucatoare, te poate surprinde oricand, schimba mereu directia de joc”, spunea Ana Ivanovici in urma cu o scurta perioada.

Citeste si: EUGENIE BOUCHARD, adversara SIMONEI HALEP din semifinalele de la WIMBLEDON, o lauda pe romanca 

SIMONA HALEP si EUGENIE BOUCHARD s-au mai intalnit in 2014 la Indian Wells, cand romanca a invins in trei seturi: 6-2, 1-6, 6-4.

Eugenie Bouchard a trecut in sferturi la Wimbledon de Angelique Kerber, scor 6-3, 6-4.

In cazul in care va trece de Bouchard, HALEP va juca finala cu invingatoarea dintre Kvitova si Safarova.