SIMONA HALEP, comparata de un jucator legendar de tenis cu Djokovici

simona halep

Mats Wilander, o legenda a tenisului mondial face o comparatie magulitoare: “SIMONA HALEP e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea”.

SIMONA HALEP a invins-o pe Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, si s-a calificat in SEMIFINALELE ROLAND GARROS, prilej pentru Mats Wilander, o legenda a tenisului, sa o laude.

Citeste si: SIMONA HALEP: REACTIILE PRESEI INTERNATIONALE DUPA VICTORIA ROMANCEI DE LA ROLAND GARROS

Fostul mare jucator a comparat-o pe SIMONA HALEP cu sarbul Novak Djokovici, fost numar 1 mondial in ierarhia masculina: “Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramane prezenta, vrea sa castige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea”.

Citeste si: ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALE

Si alte personalitati sportive, din Romania de aceasta data, au laudat performanta SIMONEI HALEP: “E o performanta de exceptie a Simonei. Am spus-o si in trecut, cred ca e pentru prima oara dupa multi ani cand iubitorii sportului din Romania urmaresc altceva decat fotbal. Personal, daca ar fi sa aleg intre un Barca-Real si un meci al ei, m-as uita la o partida a lui Halep. Are o sansa mare sa castige, chiar daca Sarapova este favorita la pariuri”, a declarat pentru ProSport Narcis Raducan, director sportiv la Otelul Galati.

Si Ana-Maria Branza, prima spada a Romaniei a spus: “Felicitari si mult succes in meciurile urmatoare. Mana sus cine o sustine pe Simona”!