Simona HALEP debuteaza la Wimbledon. Vezi cu cine va juca!

SIMONA HALEP, cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

SIMONA HALEP, cap de serie numarul trei si locul trei WTA, o va intalni pe brazilianca Teliana Pereira. Meciul nu va avea loc inainte de ora 19.00, ora Romaniei, iar terenul pe care se va juca va fi stabilit in functie de incheierea celorlalte partide ale zilei.

Citeste si: SANII SIMONEI HALEP, ADUSI IN DISCUTIE DE JURNALISTII ENGLEZI

Tot marti vor juca si celelalte tenismene romance. Astfel, Sorana Cirstea, a 29-a favorita a competitiei, va evolua impotriva americancei Victoria Duval in cel de-al doilea meci de pe terenul 16, in timp ce Irina-Camelia Begu va juca in primul meci, de la ora 13,30, pe terenul 5, impotriva lui Virginie Razzano (Franta). Partida Alexandra Cadantu – Camila Giorgi (Italia) va fi ultima pe terenul 11.

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6.105 puncte, in clasamentul WTA. Locul 3 pe care il ocupa HALEP reprezinta cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania.

In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea se mentine pe locul 29, cu 1.611 puncte, iar Monica Niculescu a coborat de pe 65 pe 67, cu 840 de puncte.

SIMONA HALEP SI-A AFLAT PRIMA ADVERSARA IN TURNEUL DE LA WIMBLEDON

Sursa foto: digisport.ro