SIMONA HALEP, dupa ce a termint anul in top 3 WTA: O performanta frumoasa si sunt foarte bucuroasa

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP s-a declarat foarte bucuroasa ca va termina anul in top 3 in clasamentul mondial, dupa ce a fost eliminata joi de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

”Un an lung, un an bun, un an cu multe provocari, un an cu de toate”, si-a caracterizat sezonul actualul numar doi WTA, pe contul sau de Facebook. ”Este al doilea an la rand cand termin in top 3, este o performanta frumoasa si sunt foarte bucuroasa”, a adaugat Simona.

”In plus, am vazut din ce in ce mai multi oameni venind sa ma sustina oriunde am jucat, ceea ce ma face cu adevarat fericita. Sa vad ca jocul imi este apreciat este o implinire. Vreau sa multumesc fanilor mei, cu drag va imbratisez pe toti”, a mai spus HALEP.

CITESTE SI: Ce a declarat SIMONA HALEP dupa infrangerea cu RADWANSKA si ELIMINAREA DE LA TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona a precizat ca pentru ea urmeaza o vacanta in care sa isi incarce bateriile, pentru a reveni mai puternica in sezonul viitor: ”Urmeaza o vacaaaanta, ca sa ma odihnesc si sa ma refac, iar dupa, perioada de pregatire — pentru ca imi doresc mult sa revin mai puternica pentru anul 2016!”

HALEP a fost invinsa joi de poloneza Agnieszka Radwanska, in doua seturi, cu 7-6 (5), 6-1, in ultimul sau meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a condus cu 5-1 in tiebreak. In primele doua meciuri de la Singapore, romanca de 24 de ani a invins-o pe italianca Flavia Pennetta cu 6-0, 6-3 si a pierdut in fata rusoaicei Maria Sarapova, cu 4-6, 4-6.

CITESTE SI: TURNEUL CAMPIOANELOR: SIMONA HALEP A FOST ELIMINATA DIN FAZA GRUPELOR

HALEP a castigat trei titluri in 2015, la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, acesta din urma fiind cel mai important al carierei. De asemenea, a jucat finale la Toronto si Cincinnati, semifinale la Miami, US Open, Stuttgart si Roma.

Sursa foto: libertatea