SIMONA HALEP scrie ISTORIE! A ajuns IN FINALA la Turneul Campioanelor!

SIMONA HALEP a reusit sa se califice in FINALA de la Turneul Campioanelor, dupa ce a trecut in doua seturi, 6-2/6-2, de poloneza Agnieszka Radwanska. Tenismena romanca se va intalni in ultimul act cu numarul 1 mondial, Serena Williams, pe care a invins-o, fara drept de apel, in meciul din grupe.

SIMONA HALEP, locul 3 WTA dupa aceasta semifinala, a trecut fara probleme de Radwanska, dupa un meci care a tinut 67 de minute.

Citeste si: HALEP AR PUTEA SA O INTALNEASCA IAR! SERENA WILLIAMS ESTE DEJA IN FINALA.

Cea mai buna tenismena din Romania a dispus de poloneza cu scorul de 6-2, 6-2, urmand sa o intalneasca in ultimul act pe americanca SERENA WILLIAMS, liderul clasamentului mondial.

HALEP nu avea un palmares pozitiv cu Agnieszka Radwanska, poloneza conducand intalnirile directe cu 4-2 pana la aceasta semifinala.

“Sunt incantata de calificarea in FINALA. Am reusit sa joc cel mai bun tenis al meu si astazi am facut un meci perfect. Si ea (n.r. Radwanska) e o jucatoare foarte buna si vreau sa o felicit. Le multumesc fanilor. Sunt foarte fericita. M-a ajutat mult serviciul si totul mi-a mers bine astazi”, a declarat SIMONA HALEP imediat dupa meci. 

Finala dintre HALEP si Williams este programata pentru duminica.

Citeste si: FOTO INCENDIAR! CUM ARATA ADVERSARA SIMONEI HALEP GOALA!

“Stiu ca va fi un alt meci si astept sa vad ce se va intampla. Vreau doar sa ma bucur de FINALA. Stiu ca ea va fi mult mai concentrata”, a completat HALEP.

SIMONA este prima romanca ce reuseste sa ajunga in finala Turneului Campioanelor.