SIMONA HALEP ELIMINATA de SERENA WILLIAMS de la US OPEN dupa un meci SPECTACULOS. DECLARATII

SIMONA HALEP a fost invinsa de SERENA WILLIAMS in sferturile de finala de la US OPEN, dupa un meci de mare lupta. Ocupanta locului 1 WTA s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-3. SIMONA HALEP a evoluat insa foarte bine, intr-o partida in care diferenta s-a facut in mare masura datorita serviciului incredibil al SERENEI WILLIAMS.

In schimb, SIMONA HALEP a impresionat prin puncte muncite, finalizate cu lovituri de exceptie ce au ridicat publicul in picioare. Nu a fost insa suficient: SERENA WILLIAMS a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin (a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute (scor 6-2, 4-6, 6-3).

SIMONA HALEP s-a declarat multumita de jocul sau, precizand ca a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodata impotriva SERENEI WILLIAMS. “Cred ca a fost un meci bun. Am jucat bine, puteam si mai bine in acele momente cand am avut ocazia. Dar cred ca nivelul a fost ridicat. Sunt ok cu felul in care am luptat pana la final. Este acum ceva normal pentru mine, astfel ca este un lucru bun. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai buna jucatoare, serviciul ei a fost ᅡuriasᅡ. A fost greu. Sunt putin trista, dar trebuie sa privesc la lucrurile pozitive, pentru ca sunt multe, si sa merg inainte. Acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodata impotriva Serenei. Am simtit ca sunt foarte aproape si am sanse sa castig”, a spus SIMONA HALEP, conform site-ului WTA.

“Cred ca am jucat destul de bine, este un lucru bun si cred ca am jucat foarte bine, dar puteam mai bine in unele momente. Serena a facut o treaba foarte buna si de aceea este numarul 1. Sunt putin dezamagita ca nu am profitat de ocazii dar sunt si bucuroasa de felul in care am rezistat si am jucat. Sunt ok”, a mai adaugat SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP a spus ca se simte mai bine acum decat anul trecut, cand a fost eliminata la US Open in semifinale. “Ma simt categoric mai bine, am jucat mult mai bine decat anul trecut in semifinale. Am pierdut, dar am dat tot ce puteam”, a adaugat jucatoarea noastra.

Pana la confruntarea cu SIMONA HALEP, SERENA WILLIAMS era singura jucatoare de pe tabloul de simplu care nu isi pierduse serviciul si nu cedase niciun set. “Nu am reusit sa profit de unele sanse pe care le-am avut. Am avut oportunitati, le-am ratat si m-au afectat. Nu am jucat la fel in primul set si al doilea, dar al treilea a fost mai bun decat setul al doilea. Nu am reusit sa mentin nivelul sus”, a spus SERENA WILLIAMS, potrivit site-ului WTA.

“Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare. Cel mai bun lucru e ca simt ca nivelul ei a crescut in setul al doilea, dar am avut sanse de care nu am profitat. Din asta trag concluzia ca puteam juca mai bine in setul al doilea si poate reuseam sa castig in doua seturi”, a adaugat liderul mondial.

SERENA WILLIAMS a precizat ca a fost calma pe tot parcursul meciului: ”Cred ca asa m-am dat jos din pat dimineata”.

Sursa foto: wtatennis