SIMONA HALEP, ELIMINATA din SEMIFINALELE turneului de la WUHAN! DE NERECUNOSCUT

SIMONA HALEP (5 WTA, cap de serie nr4) a pierdut, vineri la pranz, clar partida din semifinalele turneului PREMIER 5 de la WUHAN (CHINA) disputata impotriva cehoaicei PETRA KVITOVA, scor 0-2 (1-6, 2-6).

Cap de serie numarul patru, SIMONA HALEP se afla la un singur meci distanta de finala turneului “Premier” de la Wuhan, competitie unde a intalnit-o in semifinale pe PETRA KVITOVA (Cehia, 16 WTA). SIMONA HALEP era singura dintre principalele opt favorite care mai ramasese in cursa pentru titlul de la Wuhan.

Campioana noastra a fost de nerecunoscut in partida de astazi, SIMONA HALEP acuzand inclusiv socul absentei antrenorului DAREN CAHILL, sportiva din Constanta fiind obligata sa se consulte in decursul meciului cu DANIEL DOBREPentru ca imaginea sa fie cat mai clara trebuie mentionat ca din 48 de puncte jucate, 31 i-au revenit PETREI KVITOVA in primul set al semifinalei de la Wuhan care a durat doar 33 de minute. In plus, serviciul SIMONEI HALEP nu a functionat absolut deloc in timp ce fore-hand-urile PETREI KVITOVA au fost distrugatoare. 

In ghemul sapte al setului secund, SIMONA HALEP a reusit sa salveze o minge de meci insa acest lucru nu a facut altceva decat sa prelungeasca agonia unei partide pe care sportiva noastra trebuie sa si-o stearga rapid din memorie pentru ca saptamana viiitoare va incepe celalalt turneu important din China, gazduit de Beijing. Iar in loc de concluzie finala va prezentam raportul loviturilor castigatoare spune totul despre desfasurarea partidei de vineri: 34-7 pentru PETRA KVITOVA.

Victoria PETREI KVITOVA este prima din palmaresul direct cu SIMONA HALEP, jucatoarea noastra reusind sa se impuna clar, in primele trei confruntari care au avut loc intre cele doua jucatoare inaintea celei de astazi. 

Sursa foto: sport