Simona Halep este elogiata pe site-ul oficial al WTA

Succesul Simonei Halep este tratat pe larg pe site-ul oficial al WTA, acolo unde sportiva noastra este elogiata din belsug. Jucatoarea de tenis din Romania este laudata pentru succesul obtinut in Turneul Campioanelor de la Sofia, dar si pentru sezonul exceptional pe care l-a reusit in anul 2013.

Site-ul oficial al WTA noteaza, sub titlul “Halep cucereste Sofia”, ca “Simona a incheiat un sezon absolut superb cu o victorie in fata Samanthei Stosur”.

“Simona a revenit din nou dupa un set pierdut si a castigat. Romanca a castigat 20 din ultimele 26 de puncte ale meciului, fiind sustinuta frenetic de suporterii veniti din tara vecina”, mai noteaza sursa citata mai sus.

WTA aminteste, in incheiere, ca: “In urma cu cateva luni, Simona era doar o tenismena tanara care se chinuia sa reseasca. Acum, la mai putin de un an distanta, are sase turnee castigate si e la un pas sa ajunga in top 10 WTA”.

Simona Halep a castigat Turneul Campioanelor de la Sofia, dupa ce-a invins-o in finala pe australianca Samantha Stosur, scor 2-6, 6-2, 6-2 si a incheiat sezonul pe locul 11 WTA.

La Sofia, Simona Halep, in varsta de 22 de ani, a obtinut al saselea succes din acest an dupa cele castigate la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven si Moscova.

Sursa foto: stamfordadvocate.com