Simona Halep este foarte apreciata de Gheorghe Hagi

Simona Halep are un sfatuitor, un admirator si un sustinator de marca in persoana Regelui Gheorghe Hagi, acesta din urma profitand de orice ocazie pe care o are pentru a face declaratii magulitoare la adresa celei mai bune jucatoare de tenis din Romania la ora actuala.

“Explozia” Super Simonei in acest an 2013 in care a castigat primele sase trofee din cariera si a terminat sezonul pe un onorant loc 11 al clasamentului WTA a declansat un nou val de laude si simpatie din partea lui Gica Hagi.

In plus, Simona Halep si Gheorghe Hagi au mai multe legaturi decat se stie. Amandoi sunt din Constanta, amandoi iubesc deopotriva tenisul si fotbalul, dar si echipa Steaua Bucuresti, ambii sunt machidoni si coincidentele ar putea continua.

“Simona Halep este un exemplu, ma bucur pentru ea. A devenit deja un idol in Romania si asta ma bucura mult. Avem nevoie de performante in sport. M-am intalnit cu ea la meciul Steaua – Basel si i-am dat cateva sfaturi. Vorbim mult. Sunt sigur ca va tine cont de ele”, a spus Hagi intr-un interviu acordat pentru Libertatea.

“E normal sa ne salutam, sa ne dam mesaje. Este un lucru firesc, mai ales ca o stiu de mult. O stiu chiar mai bine si decat voi. O stiu dinaintea voastra! Sunt in sport, deci sunt in contact cu tot ceea ce se intampla la noi”, a mai spus Hagi.

Sursa foto: jurnalul.ro