Simona Halep explica infrangerea din turneul de la Sydney

Simona Halep a avut un debut de sezon slab, jucatoarea din Constanta fiind eliminata inca din primul tur al turneului de la Sydney. Cap de serie numarul 7, Halep ar fi trebuit sa-si tureze motoarele pentru Australian Open, insa evolutia sa sub asteptari a surprins pe toata lumea.

Simona Halep a pierdut, fara drept de apel, in fata jucatoarei americane Madison Keys (nn in varsta de 18 ani) cu scorul de 2-0. Nu este pentru prima oara cand Halep debuteaza cu un esec, in patru dintre ultimii cinci ani sportiva noastra „reusind” aceeasi „performanta”.

In ciuda infrangerii suferite, Simona este fericita ca s-a întors pe teren, chiar daca admite ca a avut parte si de mai multa relaxare decat de obicei intre sezoane.

“Sunt fericita ca m-am intors pe teren dupa 2 luni de pauza. Sezonul trecut a fost unul foarte lung pentru mine, asa ca m-am relaxat un pic inainte sa incep antrenamentele in extrasezon. M-am antrenat doar doua ore pe zi pentru a fi pregatita pentru noul an, e bine ca am inceput sezonul aici.

Obiectivul pentru 2014 este sa raman in top 20 si sa am rezultate bune la turneele de Mare Slem”, a declarat Halep pentru wtatennis.com.

Sursa foto: wtatennis.com