Simona Halep, in “sferturi” la Indian Wells! Meci de infarct cu Eugenie Bouchard

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells! Romanca s-a impus in fata lui Eugenie Bouchard din Canada dupa un meci dramatic!

In primul set, Simona Halep a dat senzatia ca are in fata un sparring partner. A condus cu 5-0, scor la care antrenorul canadiancei a coborat din tribune pentru a-i da indicatii. Incurajarile au avut un oarecare impact, Halep pierzand pe propriul serviciu, in conditiile in care servea pentru set.

Primul act s-a incheiat cu 6-2 pentru romanca, Bouchard dand, totusi, senzatia ca e mai proaspata in joc.

Dupa un break rapid in startul setului secund, Simona Halep a inregistrat o cadere inexplicabila in joc, care a determinat castigarea setului de catre adversara cu un neverosimil 6-1!

Citeste si: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Indian Wells. VIDEO

In decisiv, Bouchard a continuat sa joace agresiv, reusind break-ul la 3-3!  Din acel moment, sportiva din Romania nu i-a mai dat nicio sansa adversarei, castigand setul cu 6-4 si calificandu-se in premiera in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells.

In sferturi, paradoxal, Simona Halep ar trebui sa aiba un meci mult mai usor. Numarul 7 mondial va juca impotriva castigatoarei dintre Casey Dellacqua (78 WTA) si Lauren Davis (66 WTA).

Dupa aceasta victorie, Simona si-a asigurat locul 6 in clasamentul mondial, insa prin jocul rezultatelor sau daca va castiga turneul ar putea urca pana pe 5 in topul WTA!