SIMONA HALEP, inainte de intalnirea cu Aleksandra Krunic: Glezna este inca afectata

SIMONA HALEP, inainte de intalnirea cu Aleksandra Krunic: Glezna este inca afectata

Simona Halep, nr. 3 WTA si favorita nr. 1 de la BRD Bucharest Open, nu vrea sa-si dezamageasca fanii, desi a recunoscut ca joaca accidentata la turneul de tenis de la Bucuresti.

Simona a obtinut si prima victorie in turneul din capitala Romaniei. Constanteanca s-a accidentat la glezna in meciul cu Eugenie Bouchard, din semifinalele de la Wimbledon. Halep a recunoscut ca are probleme medicale, dupa ce managerul ei, Virginia Ruzici, a dezvaluit ca entorsa de la Londra inca ii da batai de cap, iar Ilie Nastase i-a transmis ca ar fi fost mai bine sa nu joace la Bucuresti.

Simona Halep a recunoscut ca o deranjeaza problema de la glezna, insa nu atat de tare incat sa nu poata juca. Totusi, ea a adaugat ca va lua o pauza dupa turneul de la Bucuresti. 

Citeste si: BRD BUCHAREST OPEN: Promisiunea SIMONEI HALEP dupa victoria din primul tur

“Glezna este inca afectata, dar, dupa cum s-a vazut, nu ma deranjeaza foarte tare. Nu am dureri mari, este o mica problema la glezna, atat”, a declarat Simona Halep, care a precizat ca va lua o pauza dupa turneul de la Bucuresti, pentru a-si reveni complet.

“Se incalzea la un moment dat si zice: Am o durere in glezna. Zic: Foarte bine, atunci, daca e asa, poate e bine sa nu joci. Cum sa nu joc? Toata lumea care vrea sa ma vada, nu se poate sa nu joc”, a povestit Dumitru Haradau, directorul turneului de la Bucuresti. “Pentru Romania, joc si intr-un picior”, le-a spus Simona apropiatilor.

Ca sa o incurajeze, la antrenament si-a facut aparitia si artistul ei preferat: Marcel Pavel. Dincolo de muzica, cei doi au si o relatie de prietenie. “Nu-ti mai zic ‘Sarut mana’, ca ultima data cand ti-am zis, te-ai suparat”, a intampinat-o Pavel pe Halep.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat in turul II al turneului BRD BUCHAREST OPEN

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul II al turneului de la Bucuresti, dupa ce a invins-o pe olandeza Indy de Vroome, scor 6-0, 6-4. Simona Halep o va intalni, joi, pe Aleksandra Krunic (Serbia, locul 155 WTA).