SIMONA HALEP, invinsa in turul al doilea la Wuhan

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP, numarul doi mondial, a fost invinsamarti dimineata de Garbine Muguruza (Spania), cu 2-6, 6-2, 6-3, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.440.07 dolari.

Romanca a castigat usor primul set, cu 6-2, dar nu a mai reusit acelasi joc in actul secund, in care iberica a condus cu 4-0, inainte ca Halep sa castige primul ghem, dupa care Muguruza (20 ani, 22 WTA) si-a adjudecat setul cu 6-2. In decisiv, Halep a fost condusa cu 2-1, dar a reusit un break si apoi a preluat conducerea cu 3-2, insa adversara sa a egalat si apoi a profitat de greselile nefortate ale romancei, castigand cu 6-3, intr-o ora si 56 de minute.

Citeste si: SIMONA HALEP se mentine pe LOCUL DOI in clasamentul WTA

Cele doua au sansa sa se infrunte din nou in Fed Cup, la inceputul anului viitor, cand Romania si Spania vor fi adversare la Bucuresti, in primul tur al Grupei Mondiale II.

Citeste si: Iubitul SECRET al Simonei Halep: “Tatal ei l-a CONCEDIAT cand a simtit ca e ceva intre ei”

SIMONA HALEP va primi un cec de 12.900 dolari si 60 de puncte WTA pentru participarea la Wuhan si risca sa piarda locul secund in clasamentul WTA.

Sursa foto: digisport.ro