SIMONA HALEP isi PASTREAZA POZITIA in CLASAMENTUL WTA

SIMONA HALEP se mentine pe locul al doilea in CLASAMENTUL mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicitatii luni, cu un avans de 230 de puncte fata de rusoaica Maria Sarapova (locul al treilea) si la peste 1.200 de liderul Serena Williams.

Irina Begu este a doua romanca din top 100, pe locul 37, patru pozitii mai jos fata de saptamana precedenta. Monica Niculescu a coborat si ea o treapta, pe 62, Alexandra Dulgheru este doua locuri mai jos, pe 71, iar Andreea Mitu a coborat de pe 100 pe 102.

Citeste si: SIMONA HALEP, ELIMINATA in primul tur la Madrid. PRIMA DECLARATIE a jucatoarei

La dublu, Monica Niculescu a urcat doua locuri si este acum pe 47, Raluca Olaru se mentine pe 59, iar Irina Begu a coborat de pe 65 pe 67.

SIMONA HALEP este a doua si in ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, cu un avans mult mai consistent fata de locul al treilea, ocupat de aceeasi Maria Sarapova.

Citeste si: OFICIAL SIMONA HALEP a revenit pe locul 2 al CLASAMENTULUI WTA

SIMONA HALEP este a doua si in clasamentul banilor castigati in acest an din tenis, cu aproximativ doua milioane de dolari, cu peste 300.000 de dolari mai mult decat Maria Sarapova, dar devansata cu aproximativ 1,7 milioane de Serena Williams.

Sursa foto: stirileprotv.ro