SIMONA HALEP joaca marti in turneul de la ‘s-Hertogenbosch

SIMONA HALEP (3 WTA) va juca marti dupa-amiaza, incepand cu ora 15.30, cu Olga Govortova (110 WTA) din Belarus, in cadrul turneului feminin de la ‘s-Hertogenbosch (Olanda), dotat cu premii in valoare de aproximativ 250.000 de dolari.

Acesta este primul meci al SIMONEI HALEP dupa finala de la Roland Garos, disputata cu Maria Sarapova. Jucatoarea romanca s-a mai intalnit de trei ori pana in prezent cu Olga Govortova, SIMONA HALEP impunandu-se fara probleme de fiecare data. Cel mai recent meci dintre cele doua a avut loc in urma cu un an in cadrul competitiei Wimbledon. De asemenea, Halep este favorita competitie, deoarece anul trecut aceasta a castigat turneul WTA olandez.

SIMONA HALEP este singura reprezentanta a Romaniei ramasa in aceasta competitie, dupa ce jucatoarele IRINA BEGU si RALUCA OLARU au parasit proba de dublu inca din faza inaugurala. Partida dintre jucatoare romanca si Olga Govortova, care va putea fi urmarita la Digi Sport 1, este programata de la ora 15.30, insa aceasta ar putea fi intarziata in cazul in care meciul dintre Mathieu si Fernando Verdasco se va prelungi.

SIMONA HALEP se mentine pe locul trei in clasamentul mondial WTA, in fata sa fiind doar Serena Williams (SUA) si Na Li (China).