SIMONA HALEP: Le multumesc tuturor, dar mai ales romanilor ! Va iubesc !

SIMONA HALEP a multumit tuturor celor care au sustinut-o in finala pierduta cu Maria Sarapova la ROLAND GARROS, scor 4-6, 7-6, 4-6, dar le-a transmis un mesaj special romanilor.

SIMONA HALEP a vorbit, la ceremonia de premiere de dupa finala ROLAND GARROS, pierduta de sportiva din Romania in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova. Romanca a vorbit atat in engleza, cat si in franceza, spunand: “Este prima mea FINALA si sper sa nu fie si ultima. Va multumesc tuturor pentru sustinerea voastra care a reprezentat foarte mult pentru mine.”

SIMONA HALEP a transmis apoi un mesaj romanilor: “VREAU sa le multumesc tuturor, dar mai ales ROMANILOR din tribune si din toata lumea pentru sustinerea lor. Multumesc antrenorilor si familiei mele, VA IUBESC si sper ca vom avea mai multe momente de acest gen impreuna.”

Citeste si: Finala Roland Garros: SIMONA HALEP vs MARIA SARAPOVA 4-6, 7-6, 4-6 

De cealalta parte, MARIA SARAPOVA adversa sa si castigatoarea turneului a spus: “INCA o data vreau sa o felicit pe SIMONA HALEP care este inca la inceput de cariera, una care se anunta a fi extrem de FRUMOASA si de plina de SUCCESE. Le multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape in acesti ani si sper sa ne vedem la anul. Le multumesc si parintilor mei pe care, din superstitie, i-am rugat sa stea acasa si sa se uite la televizor, dar cred ca mama oricum nu a facut-o pentru ca nu suporta tensiunea.”