SIMONA HALEP a pierdut finala! Turneul Campioanelor, castigat de Williams

SIMONA HALEP, ELIMINATA din SEMIFINALELE TURNEULUI de la STUTTGARD dupa un MECI INCREDIBIL

SIMONA HALEP nu a reusit sa o invinga inca o data pe tenismena americana SERENA WILLIAMS. Sportiva noastra a pierdut finala de la Turneul Campioanelor in doua seturi, cu scorul de 3-6/0-6.

“Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti”, este proverbul care se aplica, din pacate, in cazul celei mai bune tenismene din Romania. Dupa ce a ajutat-o sa ajunga in finala de la Singapore, SIMONA HALEP a pierdut in fata SERENEI WILLIAMS. 

Citeste si: HALEP, DESPRE FINALA CU SERENA WILLIAMS: “VA TREBUI SA JOC INTELIGENT-AGRESIV”

Desi SIMONA a inceput bine, jucatoarea din SUA a aratat altfel decat in meciul din grupe si a reusit sa o invinga pe sportiva din Romania in doua seturi 6-3/6-0, dupa o ora si noua minute.

Pentru evolutia sa de la Turneul Campioanelor, SIMONA HALEP va primi un premiu de 971.000 de dolari si 890 de puncte WTA, in timp ce WILLIAMS va incasa 2,047 milioane de dolari si 1.340 de puncte WTA.

SERENA WILLIAMS a castigat pentru a treia oara consecutiv Turneul Campioanelor si pentru a cincea oara in cariera. Ea ocupa locul 2 in clasamentul “all time” al trofeelor la Turneul Campioanelor, dupa Martina Navratilova, cu opt succese.

Citeste si: FOTO INCENDIAR! CUM ARATA ADVERSARA SIMONEI HALEP GOALA!

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit si in Grupa Rosie a competitiei, cand HALEP a castigat cu 6-0, 6-2. WILLIAMS a trecut de faza grupelor cu ajutorul romancei, care a castigat un set in partida cu Ana Ivanovici. Acesta a fost ultimul meci al SIMONEI HALEP in acest sezon.

Sursa foto: sptfm.ro