SIMONA HALEP – MARIA SARAPOVA in sferturile de finala de la Cincinnati

SIMONA HALEP o va intalni pe Maria Sarapova in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Cincinnati (SUA), intr-o reeditare a ultimei finale de la Roland Garros.

Halep, a doua jucatoare a lumii, are de luat o revansa in fata Sarapovei (nr.6 WTA), in ceea ce specialistii considera ca este cel mai echilibrat meci din sferturile turneului Premier 5.

Partida va incepe la ora 02:00, ora Romaniei si va stabili jucatoarea care va evolua in penultimul act al competitiei impotriva castigatoarei duelului Ana Ivanovic (Serbia) – Elina Svitolina (Ucraina).

Svitolina a eliminat două favorite pentru a ajunge in sferturi, pe jucăroarea cehă Petra Kvitova, locul 4 WTA si cap de serie numărul 3, si pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 16 WTA si cap de serie numarul 15.

CITESTE SI: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SFERTURILE DE FINALA ALE TURNEULUI DE LA CINCINNATI

Partida Ivanovici – Svitolina este ultima pe terenul central, nu inainte de ora 04.00.

Pe partea superioara a tabloului de simplu, se vor intalni numai favorite, după următorul program:
Serena Williams (SUA), locul 1 WTA – Jelena Jankovici (Serbia), locul 9 WTA si cap de serie numărul 8, nu mai devreme de vineri, ora 20.00; Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 5 WTA si cap de serie numarul 4 – Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, nu mai devreme de sambătă, ora 22.00.

Cu exceptia jucătoarei din Ucraina, niciuna dintre sportivele prezente in sferturi la turneul american nu este clasată mai jos de locul 12 WTA.

Calificarea in semifinale este recompensata la Cincinnati cu un premiu de 113.000 de dolari si 350 de puncte WTA.