SIMONA HALEP, mesaj de ANUL NOU pentru fani. FOTO in articol

SIMONA HALEP a postat luni pe pagina sa de Faceboook, dupa meciul cu Annika Beck din cadrul turneului de la Shenzhen (China), un mesaj de ANUL NOU pentru fanii sai.

”Stiu ca cei mai multi dintre voi incepeti astazi munca in noul an, la fel ca si mine. Azi am avut primul meci din 2015. Dupa o vacanta frumoasa, ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti sa o luam de la capat, odihniti si cu incredere. In 2015, va doresc sanatate multa si putere de munca!”, a scris SIMONA HALEP pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: SIMONA HALEP, mesaj de ANUL NOU pentru fani. FOTO in articol

Mesajul este insotit si de o fotografie.

SIMONA HALEP s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii de 500.000 de dolari.

Halep a invins-o in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial. Simona Halep si-a asigurat prin aceasta calificare un premiu de 4.928 de dolari si 30 de puncte WTA. In runda urmatoare, romanca o va intalni pe Natalia Vihliantseva, jucatoare rusa aflata pe locul 584 WTA.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a calificat GREU in turul secund al turneului de la SHENZEN

In legatura cu partida de luni, SIMONA HALEP a afirmat ca primul meci al anului e intotdeauna dificil. “A fost primul meu meci din acest an si e intotdeauna dificil”, a afirmat SIMONA HALEP dupa victoria in trei seturi. “Dupa primul set am stiut ca trebuie sa fiu mai agresiva, sa lovesc mingea si sa imi deschid terenul mai mult si cred ca am reusit. Am luptat pentru fiecare punct si pentru a castiga meciul. Sunt bucuroasa ca am ajuns in turul al doilea”, a mai spus SIMONA HALEP, citata de site-ul WTA.

Sursa foto: facebook.com