SIMONA HALEP, NOMINALIZATA din nou de WTA. VIDEO

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP, numarul trei mondial, a fost NOMINALIZATA pentru cea mai frumoasa faza a lunii martie in circuitul feminin – WTA Shot of the Month, cu un schimb din meciul cu Carla Suarez Navarro, la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat.

Faza respectiva s-a petrecut in setul al treilea, la scorul de 5-7, 6-1, 1-0 si 30-0 pentru SIMONA HALEP, care a reusit un punct splendid, potrivit Agerpres. SIMONA HALEP a castigat meciul din sferturi cu iberica in trei seturi, cu 5-7, 6-1, 6-1.

Citeste si: SIMONA HALEP, asteptata de ZECI DE FANI la INTOARCEREA IN TARA

Intre propunerile facute de WTA figureaza si un schimb dintre SERENA WILLIAMS si SIMONA HALEP, in semifinalele turneului de la Miami, la scorul de 6-2, 2-2, 15-15, punct castigat de americanca, liderul mondial impunandu-se in cele din urma cu 6-2, 4-6, 7-5.

O alta nominalizare a fost a unui lob reusit de Agnieszka Radwanska in meciul cu IRINA BEGU, in turul al treilea la Miami Open, castigat de poloneza cu 6-2, 4-6, 6-2.

Citeste si: SIMONA HALEP isi mentine POZITIA in clasamentul WTA

Au mai fost nominalizate mingi reusite de italianca Francesca Schiavone la Monterrey si de germanca Sabine Lisicki la Indian Wells.

Castigatoarea va fi anunțata in data de 10 aprilie.

Sursa foto: sports.yahoo.com