SIMONA HALEP: Nu esti respectat daca vii din ROMANIA! NU mai joc TENIS pentru BANI

SIMONA HALEP a facut o dezvaluire dureroasa, vorbind despre modul in care sunt priviti romanii in strainatate. Numarul 2 WTA marturiseste ca i s-a intamplat sa nu fie tratata cu respect in momentul in care se afla care este tara ei natala.

Cu toate acestea, SIMONA HALEP a precizat ca se simte mandra de locurile in care si ca promoveaza Romania cu fiecare ocazie.

“Noi, romanii, nu avem incredere suficienta in ceea ce putem face. Noi avem foarte multe talente in multe domenii, dar avem si o problema. Nu credem ca putem fi ca orice persoana din Spania, Anglia sau Franta. E un pic greu pentru ca nu esti oarecum respectat daca vii din Romania. Mi s-a intamplat acest lucru, dar mai demult.

Eu mereu am scos Romania in fata. Mereu am zis ca sunt mandra ca sunt romanca. Noi ne punem tot timpul o limita si cred ca acest lucru ne dauneaza. Chiar si eu mi-am pus o limita. La inceput eram timida, probabil si din cauza faptului ca sunt dintr-o tara ceva mai saraca, dar acum mi-am depasit limitele”, a spus SIMONA HALEP, duminica seara, la TVR.

SIMONA HALEP a vorbit si despre partea mai putin frumoasa a tenisului si n-a ezitat sa recunoasca faptul ca a avut foarte multe momente in care s-a simtit singura cand era departe de familie.

“Sunt foarte multe momente cand ma simt singura. Mai ales atunci cand pierd. Uneori te simti neputincios si gol pe interior. Atunci cand esti departe de casa te simti singur. Nu tot timpul poti avea familia alaturi. Am fost judecata si pentru acest lucru, ca-mi iau familia cu mine la turnee. Imi place sa am oameni langa mine si sunt foarte atasata de familie. Sunt foarte multe jucatoarele care fac acest lucru”, a spus SIMONA HALEP la emisiunea Garantat 100%, de la TVR 1.

“Nu mai joc tenis pentru bani pentru ca am viitorul asigurat. Nu mai joc nici pentru faima pentru ca nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Am o pasiune pentru tenis. Daca nu joc trei zile ma ia dorul. Nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Ma duc doar unde sunt obligata, in rest am viata mea simpla”, a mai marturisit SIMONA HALEP.

Sursa foto: sport