SIMONA HALEP, pe PRIMUL LOC intr-un TOP AL ELEGANTEI la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP conducea, joi la pranz, intr-o ancheta realizata de site-ul circuitului profesionist feminin (WTA) pentru desemnarea celor mai elegante sportive de la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului.

SIMONA HALEP, pentru tinuta sa de culoare albastra folosita la Melbourne (maieu adizero si fustita adidas), este pe prima pozitie, cu 30,53 la suta din voturile exprimate, potrivit Agerpres. Pe locurile urmatoare sunt Maria Sarapova, cu 27,63, la suta si Serena Williams, cu 23,18 la suta. Mai sunt nominalizate Victoria Azarenka (Belarus), Petra Kvitova (Cehia), Caroline Woniacki (Danemarca), Venus Williams (SUA).

Citeste si: SIMONA HALEP a revenit in tara dupa eliminarea de la turneul AUSTRALIAN OPEN

Primele doua jucatoare de tenis ale lumii, americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Openului Australiei, gratie victoriilor inregistrate joi la Melbourne, in penultimul act al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 40 de milioane de dolari australieni. Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Citeste si: SIMONA HALEP a fost ELIMINATA din SFERTURILE de FINALA ale AUSTRALIAN OPEN

Sursa foto: ausopen.com