SIMONA HALEP, prima DECLARATIE dupa ce a ajuns NUMARUL DOI MONDIAL

Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP afirma, intr-un scurt clip video publicat pe o retea de socializare, ca se simte extraordinar ca A DOUA JUCATOARE a lumii.

”De cand am castigat turneul de la Bucuresti am ramas in tara si m-am antrenat in fiecare zi. Ma simt extraordinar sa fiu NUMARUL DOI MONDIAL, pentru ca e mereu placut sa fi in top trei. Multumesc tuturor fanilor pentru sustinere”, afirma Halep in clipul distribuit pe pagina sa oficiala de Facebook, potrivit Agerpres.

SIMONA HALEP a urcat un loc si este A DOUA JUCATOARE de tenis a lumii de luni, potrivit clasamentului WTA, la o diferenta consistenta de liderul SERENA WILLIAMS.

Citeste si: SIMONA HALEP a urcat pe LOCUL DOI in clasamentul WTA

Halep (22 ani), la cea mai buna clasare a unei romance in ierarhia WTA, este la 2.365 de puncte de americanca si are un avans de 220 de puncte fata de a treia clasata, chinezoaica Na Li (accidentata), care va rata mai multe turnee, inclusiv US Open. Simona are 855 de puncte mai mult decat jucatoarea aflata pe locul 4, Petra Kvitova.

Citeste si: SIMONA HALEP, desemnata ”STEAUA IN ASCENSIUNE” a WTA in luna iulie

SIMONA HALEP va participa saptamana aceasta la turneul WTA de la Cincinnati (SUA), unde este a doua favorita, urmand sa intre direct in turul secund, impotriva invingatoarei dintre Kirsten Flipkens (Belgia) si Polona Hercog (Slovenia).