SIMONA HALEP, prima DECLARATIE dupa MECIUL PIERDUT in fata Garbinei Muguruza

Simona HALEP s-a retras de la turneul de la DOHA

SIMONA HALEP a declarat, duminica, dupa MECIUL PIERDUT in fata Garbinei Muguruza, ca jucatoarea spaniola a jucat mult mai bine decat ea si a meritat victoria.

Halep a mai spus ca a avut emotii, dar a acuzat si o durere de cap.

“Au fost emotii foarte mari. Din pacate nu ma pot detasa. Cand joc pentru echipa sunt foarte emotionata si am o presiune foarte mare, dar nu vreau sa dau vina pe acest lucru. A fost mai buna, a jucat mult mai agresiv si mult mai bine decat mine astazi. Eu am jucat destul de scurt, nu am jucat ceea ce trebuia sa joc ca sa o inving. A fost o zi mai dificila pentru mine, dar merg inainte si sper sa progresez sa pot s-o bat in viitor. Muguruza este o jucatoare puternica, joaca foarte bine, o sa aiba un viitor foarte bun si va fi o adversara foarte dificila in viitor”, a spus SIMONA HALEP, citata de Agerpres.

Citeste si: FED CUP: IRINA CAMELIA BEGU a INVINS-o pe Silvia Soler-Espinosa

Ea a mai spus ca iesirile nervoase din timpul meciului se datoreaza emotiilor.

“Stilul meu este sa ma manifest, sa-mi dau drumul sa scap de emotii. Mi-a fost si rau un pic inainte de meci, probabil de la tensiune, ma durea capul, dar asta este. Am incredere ca incet, incet, am sa ajung la un nivel cat mai bun in meciurile pe echipe”, a precizat SIMONA HALEP.

Jucatoarea si-a exprimat increderea ca Romania isi poate apropia victoria in meciul cu Spania.

Citeste si: Halep, invinsa de Muguruza la FED CUP. Spania vs Romania, scor 2-1

“Eu zic ca avem o sansa. Sunt sigura ca Irina va castiga meciul ei, iar la dublu avem o echipa foarte puternica. Sper din tot sufletul sa castige la dublu, pentru ca imi pare foarte rau ca am pierdut punctul meu pentru Romania, dar este foarte greu cand joci in echipa. O sa sustin echipa si o sa le spun ca am incredere in ele si pot castiga si meciul de dublu”, a declarat SIMONA HALEP.