SIMONA HALEP: A fost INCREDIBIL sa joc cu presedintele KLAUS IOHANNIS in tribuna

Simona HALEP s-a retras de la turneul de la DOHA

Jucatoarea SIMONA HALEP s-a declarat bucuroasa ca a castigat in doua seturi meciul disputat sambata cu Silvia Soler-Espinosa, primul al intalnirii de FED CUP Romania-Spania, spunand ca a fost un joc complet si multumindu-i pentru sustinere presedintelui KLAUS IOHANNIS, care s-a aflat in tribuna.

UPDATE 17.10: SIMONA HALEP a declarat intr-o conferinta de presa, sambata, dupa victoria in fata jucatoarei spaniole Silva Soler-Espinosa, ca a fost incredibil sa joace cu presedintele tarii, KLAUS IOHANNIS, in tribuna.

Halep a spus ca seful statului a fost in cabina jucatoarelor, unde le-a strans mana si le-a urat succes in meciul cu Spania.

“A venit dansul la noi, m-a felicitat, am dat mana cu dansul, a fost un moment emotionat. Sper sa mai fie ocazii sa mai vina la meciuri de tenis si sa ne sustina. A fost incredibil sa joc cu presedintele tarii in tribuna”, a precizat Halep.

Ea a mai spus ca a inceput mai greu meciul cu Silva Soler-Espinosa pentru ca a fost emotionata dupa intonarea imnului national si pentru ca seful statului se afla in tribuna.

“A fost foarte greu la inceput de meci, am avut emotii mari, fiind aici si domnul presedinte si alte mari personalitati. Cantand imnul am fost emotionata asa ca am incercat sa-mi relaxez corpul mintea si sa joc ceea ce stiu. Am facut un meci bun si chiar ma bucur ca am terminat repede”, a adaugat Halep.

SIMONA HALEP a invins-o pe Silvia Soler-Espinosa, cu 6-2, 6-1, si a adus primul punct Romaniei in meciul cu Spania, sambata, pe Patinoarul ”Dunarea” din Galati, in primul tur al Grupei Mondiale II a competitiei feminine de tenis pe echipe FED CUP.

Citeste si: FED CUP Romania – Spania 1-0: SIMONA HALEP a castigat lejer sub privirile presedintelui KLAUS IOHANNIS

“Am avut foarte mari emotii. Au venit foarte multi oameni sa ne vada, sa ne sustina, si vreau sa le multumesc. Ati fost super astazi. Vreau sa ii multumesc domnului presedinte Iohannis ca a venit sa ne sustina. Multumim, domnule presedinte! Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa castig in doua seturi, am facut un meci bun. Am emotii si pentru maine. Cred ca am avut o tactica buna si m-am miscat si bine pe teren, cred ca a fost un meci complet”, a afirmat SIMONA HALEP.

Citeste si: FED CUP: KLAUS IOHANNIS va participa la meciul SIMONEI HALEP

SIMONA HALEP a spus ca ii recomanda IRINEI BEGU, care va juca al doilea meci al intalnirii cu Spania, sa fie relaxata si sa nu aiba emotii.

Sursa foto: ziare.com