SIMONA HALEP, prima reactie dupa victoria in fata Telianei Pereira

SIMONA HALEP a invins-o, marti, fara emotii pe brazilianca Teliana Pereira in turul intai la Wimbledon. Imediat dupa meci, tenismena noastra a oferit si primele declaratii.

HALEP, locul 3 WTA si favorita cu acelasi numar pe tabloul turneului de Grand Slem, a infruntat-o in runda inaugurala pe Teliana Pereira, o sportiva clasata pe locul 88 in clasamentul mondial. Meciul dintre HALEP si Pereira a durat numai o ora si cinci minute.

Citeste si: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT FARA EMOTII IN TURUL DOI LA WIMBLEDON

“Este un start bun. Am fost agresiva si am controlat jocul. Am facut un meci bun si am servit foarte bine. A fost putin dificil sa joc din cauza vantului. Mingea zbura diferit, dar am administrat bine aceasta situatie. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajunge cat mai departe la Wimbledon”, a spus SIMONA HALEP, citata de DigiSport.

Dupa ce meciul s-a terminat, SIMONA HALEP le-a facut o bucurie fanilor romani prezenti in tribunele arenei din Londra. Simona s-a oprit pentru o sesiune de autografe, unde a semnat pe sepci, mingi de tenis, replici mai mari ale acestora, reviste, tricouri, ba chiar si pe un tricolor. Dupa ce i-a multumit pe toti romanii prezenti, HALEP s-a fotografiat cu acestia.

WIMBLEDON 2014: SORANA CIRSTEA ELIMINATA, IRINA BEGU VICTORIOASA