SIMONA HALEP, principala favorita a turneului WTA de la BIRMINGHAM

SIMONA HALEP, numarul trei mondial, a fost desemnata principala favorita a turneului WTA Premier de la BIRMINGHAM (Marea Britanie), care incepe luni si e dotat cu premii totale de 665.900 dolari.

La debutul sau pe iarba, SIMONA HALEP este calificata direct in turul al doilea, urmand sa joace cu invingatoarea dintre britanica Naomi Broady (224 WTA) si croata Ajla Tomljanovic (79 WTA).

CITESTE SI: SIMONA HALEP se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Ascensiune FORMIDABILA pentru o alta romanca 

Pe tabloul principal se mai afla doua romance, IRINA BEGU (29 WTA) si MONICA NICULESCU (61 WTA). IRINA BEGU, a 14-a favorita, va juca in runda inaugurala cu DANIELA HANTUCHOVA (Slovacia), locul 72 WTA, pe care o va infrunta in premiera. MONICA NICULESCU o va intalni pe a 10-a favorita, BARBORA ZAHLAVOVA-STRYCOVA, numarul 22 WTA. Cele doua sunt la egalitate in meciurile directe, 3-3.

MONICA NICULESCU, ajunsa in semifinalele turneului WTA pe iarba de la Nottingham, a pierdut ultimele doua meciuri, jucate anul trecut, la Miami in primul tur si la US Open in turul al doilea. MONICA NICULESCU s-a impus in singurul meci disputat pe iarba intre cele doua, in 2012, la s-Hertogenbosch (primul tur).

CITESTE SI: SIMONA HALEP nu va participa la turneul WTA de la BUCURESTI

Sursa foto: sport.ro