SIMONA HALEP, prinsa la mijloc in SCANDALUL dintre primul antrenor si parintii sai

Numele celei mai bune jucatoare de tenis din ROMANIA la ora actuala este tarat intr-un SCANDAL pornit intre parinti sai si primul ei antrenor. SportNews a realizat un interviu cu tehnicianul IOAN STAN, omul care i-a pus racheta de tenis in mana SIMONEI HALEP si in care acesta dezvaluie faptul ca sportiva este controlata la sange de parintii sai.

IOAN STAN, in varsta de 69 de ani, a declarat pentru sursa citata si faptul ca STERE HALEP, tatal SIMONEI, refuza sa-i recunoasca meritele de frica sa nu fie nevoit sa ii dea bani.

Citeste si: SIMONA HALEP este oficial pe locul 4 al clasamentului WTA 

Mai précis, parintii SIMONEI HALEP ii contesta permanent meritele lui IOAN STAN de teama ca nu cumva tehnicianul sa pretinda bani. Pana in prezent, SIMONA HALEP a castigat in cariera 3.328.575 de dolari, suma din care s-au scazut taxele si impozitele.

IOAN STAN dezvaluie faptul ca a pregatit-o pe SIMONA HALEP si pe fratele ei Nicusor de la o varsta frageda si ca poate demonstra cu documente acest lucru, insa ca acest lucru este contestat de parintii acesteia din invidie si de frica sa nu piarda bani.

“Am caietele cu prezenta SIMONEI HALEP la antrenamente. In martie 1997-1998, a venit de 20 de ori intr-o luna si tot asa. Pot proba oricand. Sunt machedoni! Totul a pornit de la partea materiala, trag totul pe turta lor. Este o situatie penibila”, a declarat IOAN STAN pentru Sport News.

Citeste si: SIMONA HALEP doboara RECORDURI!

“Domnule, nu le-am cerut niciodata nimic. Sunt suspiciosi, ca vreau ceva de la ei. Nu se va intampla asta! Eu ii inteleg, intr-un fel. Au riscat mult. Tatal Simonei si-a vandut afacerea (n.aut. – o fabrica de lactate si de panificatie), ca sa-si poata ajuta fiica, iar acum si-a rascumparat-o”,a mai spus tehnicianul veteran.

“Anul trecut, prin iulie, am primit un mesaj de la ea. ”Nu stiu ce sa ma fac!”, imi scria. Ne-am intalnit, era inaintea turneului de la Budapesta si a sirului acela de victorii cu care a facut senzatie in circuitul profesionist. Repet, scria: ”Nu stiu ce sa fac, vreau sa va vad!”. Nu spun ca eu am facut-o sa castige atunci, dar s-a incarcat pozitiv dupa discutia pe care am avut-o. I-am spus si ca nu-mi place jocul ei, din spatele terenului, ca nu  foloseste diagonalele, mai multe…”, a continuat IOAN STAN.

“Imi da sms-uri. Doar prin mesaje vorbim. Asa tinem legatura. Ultimul pe care mi l-a dat a fost ”Buna seara, va multumesc ca am ajuns pe locul 10!”. Iar dupa ce ne-am vazut anul trecut, Simona m-a rugat ca discutia sa ramana intre noi. Simona este controlata de parinti”, a conchis primul antrenor al SIMONEI HALEP.

Sursa foto: wtatennis.com