SIMONA HALEP: REACTIILE PRESEI INTERNATIONALE DUPA VICTORIA ROMANCEI DE LA ROLAND GARROS

Presa internationala a reactionat imediat dupa victoria obtinuta de SIMONA HALEP la ROLAND GARROS in fata Svetlanei Kuznetova, success ce i-a adus calificarea in semifinale.

Tenismena romana SIMONA HALEP s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros iar reactiile din presa internationala nu au intarziat sa apara imediat dupa succeseul sportivei noastre.

Cele mai importante titluri din presa internationala: “HALEP o spulbera pe Kuznetsova si se pregateste de semifinala cu Petkovic”, a scris Eurosport.

“SIMONA HALEP se califica in prima ei semifinala la Roland Garros dupa un meci pe care l-a controlat perfect. Kuznetsova a gresit prea mult ca sa spere la un alt rezultat”, a comentat si L’Equipe.

Citeste si: ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT IN SEMIFINALE 

“SIMONA HALEP, numarul 4 in lume si jucatoarea momentului in tenis, a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, invingatoarea din 2009, si s-a calificat in prima ei semifinala la Roland Garros”, a notat LiveTennis.

“HALEP a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in doua seturi identice, 6-2, 6-2, si o va intalni pe Andrea Patkovic in semifinale.” – BBC

Citeste si: SIMONA HALEP va participa la BRD Bucharest OPEN, primul turneu WTA din Romania 

SIMONA HALEP s-a calificat in semifinale la Roland Garros in urma unei victorii de zile mari in faza sferturilor de finala, invingand-o clar pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, scor 6-2, 6-2.