SIMONA HALEP REVINE SPECTACULOS si se califica in OPTIMILE turneului de la MADRID

SIMONA HALEP a obtinut o calificare spectaculoasa marti in optimile turneului PREMIER MANDATORY de la Madrid.  Reprezentanta noastra, cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului organizat de Ion Tiriac, a invins-o in turul II pe italianca Roberta Vinci (34 WTA), scor 6-3, 2-6, 7-6.

Italianca a avut 5-2 in setul decisiv, insa SIMONA HALEP a avut o revenire superba si ramane la Madrid pentru a-si apara titlul castigat anul trecut. Primul set a inceput echilibrat si doar un break facut de sportiva noastra a stat intre cele doua. Al doilea set parea ca ii apartine SIMONEI HALEP, insa Vinci a revenit in forta dupa o discutie cu antrenorul ei, care i-a cerut sa fie mai agresiva, iar italianca a egalat situatia la scoruri si a impins jocul in decisiv.

In setul decisiv, Vinci a jucat perfect pana la 5-2, cand SIMONA HALEP a avut o revenire spectaculoasa, a impins meciul in tie-break, acolo unde s-a impus cu 7-2. Calificarea in optimi ii aduce SIMONEI HALEP un cec in valoare de 68.010 euro si 120 de puncte in clasamentul WTA. In optimile de finala, SIMONA HALEP  o va intalni pe favorita numarul 16, australianca Samantha Stosur.

Sursa foto: sport