SIMONA HALEP, ridicata in slavi de presa internationala

SIMONA HALEP e laudata de presa internationala dupa calificarea in semifinalele turneului de la WIMBLEDON.

SIMONA HALEP s-a calificat astazi in semifinalele turneului de la WIMBLEDON, dup ace a trecut in doua seturi, 6-4, 6-0, de nemtoaica SABINE LISICKI, urmand ca maine sa joace pentru un loc in finala cu Eugenie Bouchard, din Canada. Iata ce scriu cateva din cele mai importante publicatii despre succesul SIMONEI HALEP.

“O noua performanta istorica pentru Simona Halep, care devine prima jucatoare din Romania ce atinge semifinalele la turneul de Grand Slam londonez” – site oficial Wimbledon.

“Simona a produs o revenire spectaculoasa impotriva Sabinei Lisicki si s-a calificat in semifinale la Wimbledon” – site oficial WTTA.

Citeste si: EUGENIE BOUCHARD, adversara SIMONEI HALEP din semifinalele de la WIMBLEDON, o lauda pe romanca 

“Dupa Roland Garros, romanca se califica din nou in semifinalele unui turneu de Grand Slam. O victorie facila pentru Simona in sferturi impotriva lui Lisicki” – Gazzetta dello Sport.

“Favorita numarul 3 avanseaza in prima ei semifinala la Wimbledon dupa ce-a invins-o pe finalista de anul trecut” – BBC.

Citeste si: SIMONA HALEP, ANUNT de ULTIMA ORA! S-a intamplat dupa calificarea in SEMIFINALELE de la WIMBLEDON 

“Simona Halep a batut-o usor pe finalista de anul trecut, in doar 57 de minute. Lisicki s-a chinuit sa serveasca si a facut 20 de erori nefortate” – Daily Mail.

“Simona Halep a avansat cu stil in semifinale, dupa ce-a lasat-o cu ochii in soare pe Sabine Lisicki” – Express.