SIMONA HALEP s-a calificat, fara emotii, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP s-a calificat luni dimineata in turul II al turneului de Grand Slam de la AUSTRALIAN OPEN. In runda inaugurala, tenismena noastra a invins-o pe italianca KARIN KNAPP (locul 51 in clasamentul WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-2.

Sportiva noastra a inceput mai ezitant partida, iar KNAPP a reusit un break, insa a fost doar un foc de paie. SIMONA a facut rebreak si si-a adjudecat primul set fara emotii. Ostilitatile s-au desfasurat aproximativ la fel si in setul secund. Un inceput mai bun al KNAPP, dar diferenta de valoare dintre cele doua sportiva si-a spus cuvantul.

CITESTE SI: SIMONA HALEP se mentine pe LOCUL TREI in clasamentul WTA 

O victorie facila pentru SIMONA HALEP impotriva unei italience bataioase, la capatul unui joc care a durat o ora si 27 de minute. Din pacate, in turul doi al turneului de la Melbourne nu vom avea un duel 100% romanesc, ALEXANDRA DULGHERU fiind eliminata de Jarmila Gajdosova, scor 3-6, 4-6.

Astfel, adversara SIMONEI HALEP in runda urmatoare va fi JARMILA GADJOSOVA, o jucatoare nascuta in Slovacia, dar care reprezinta Australia. Aceasta are 27 de ani si ocupa locul 62 in ierarhia WTA. Cel mai probabil, partida dintre HALEP si GADJOSOVA va avea loc miercuri dimineata.

CITESTE SI: AUSTRALIAN OPEN: SIMONA HALEP a aflat CAND va juca cu KARIN KNAPP 

Sursa foto: wtatennis.com