SIMONA HALEP s-a CALIFICAT fara PROBLEME in SEMIFINALELE turneului de la MADRID

SIMONA HALEP s-a calificat fara probleme, joi, in semifinalele turneului PREMIER MANDATORY gazduit de capitala Spaniei. HALEP a reusit o victorie superba in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

UPDATE: “A fost un meci grozav, am jucat foarte bine, am stiut ce trebuie sa fac. Am jucat bine de la inceput pana la final, am fost agresiva, asa cum mi-am dorit. Nu mai jucasem impotriva ei, insa am stiut ce trebuie sa fac. Nu ma gandesc inca la castigarea trofeului, o iau meci cu meci”, a spus SIMONA HALEP dupa meci.

SIMONA HALEP a inceput turneul pe locul 8 mondial, insa, ca urmare a acestui succes, are garantat locul 5 incepand de luni. SIMONA HALEP se poate clasa chiar si pe locul 4, in cazul in care Svetlana Kuznetsova nu va castiga turneul.

STIRE INITIALA

SIMONA HALEP a invins-o pe CoCo Vandeweghe, ocupanta locului 20 in clasamentul WTA, cu scorul 6-1, 6-1. SIMONA HALEP a facut un meci perfect in care nu i-a dat practic nicio sansa americancei. Romanca a avut si o serie incredibila de zece game-uri la rand castigate. In semifinale, SIMONA HALEP se va duela cu invingatoarea dintre Kristina Mladenovic si Anastasija Sevastova (meciul incepe dupa ora 15:00). Semifinala va avea loc vineri, la o ora ce nu a fost inca stabilita.

Pentru calificarea in semifinale, SIMONA HALEP si-a asigurat un cec in valoare de 257.555 de euro. Anul trecut, SIMONA HALEP a reusit sa castige turneul Premier Mandatory de la Madrid.

Sursa foto: sport